#radudraghici.ro – Personal Space

Adevarata „scoala a vietii”

Intre scandalul Panama Papers si o zi plina, un prieten mi-a trimis un video. E despre oamenii aia buni din viata ta, pe care trebuie sa ii tii aproape, ca nu stii cand ii mai gasesti. E simplu. Doua fetite discuta la un ceai despre cat de greu este sa isi gaseasca barbatul potrivit. Daca la prima vedere lucrurile par simple, in sensul ca fetita isi doreste o persoana calma, simpla, buna si amuzanta, se pare insa ca de la teorie pana la practica se afla un drum destul de lung. Logic, muierea dupa ce gaseste barbatul potrivit pentru ea, isi da seama ca inca il place pe baiatul rau, costumat in om de afaceri, dar care se joaca jocuri video. Si da, „imi place la nebunie” cum tipa o arde la modul „nu sunt interesata” cand baiatul cu bune intentii se dedica ei, o alinta si are grija de ea. Deznodamantul in acest caz este unul fericit, dar sa nu uitam ca viata bate filmul.

Tot cu prietenul asta al meu, vorbeam de o femeie din viata lui. Femeie care spune ca „la 30 de ani se vede singura si cu 3 catei”. Sa mori tu!?

Imi place sa vad oameni ipocriti. Ma face sa imi iau o punga mare de popcorn, sa ma asez linistit intr-un fotoliu si sa-i urmaresc cum danseaza pe scena vietii.

Da, am fost dur. Doar e 7 dimineata.

 

Sursa foto: thebuzzwithb.com

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.